Helma Starink – Al Timone Evenementen

Kernwoorden: Daadkracht, zorgvuldigheid, luisteren

Mijn naam is Helma Starink en ik ben eventmanager. Dankzij daadkracht, zorgvuldigheid en goed luisteren weet ik een evenement te verzorgen dat zijn weerga niet kent. Met mijn gedegen financiële achtergrond, sta ik garant voor een uitstekende budgetbewaking.

“Het is mijn missie om een evenement te organiseren, waarbij de klant zichtzelf kan zijn en zich met de gasten kan bezighouden. “De klant doen stralen, doet mij stralen.”

 AAN HET ROER VAN JOUW EVENEMENT
…neemt Al Timone voor jou, de planning en het regelwerk uit handen. De evenementenbranche is voortdurend in beweging. Hierdoor is een goede kennis van de innovatie en de trends in deze branche zeer belangrijk.

Testimonial

“Helma will find a way, to weather any storm, with a smile :)”

Emin Kececi

“Ik ken Helma als een enthousiaste en gedreven ondernemer. Ze is daadkrachtig, empathisch, creatief en staat open voor nieuwe ideeën. Ze weet hierdoor goed in te schatten wat er nodig is om een evenement tot een succes te maken! Ik zou haar het liefst omschrijven als de kapitein die aan het roer van elk evenement zou kunnen staan. Ik hoop vaker met haar samen te mogen werken.”

Maico de Haan

“Met Helma weet je, dat ieder evenement op zijn pootjes terecht komt! Ik heb Helma tijdens TEDxYouth@Amersfoort leren kennen als een daadkrachtige dame met ‘the eyes on the price’. Deze eigenschappen in combinatie met Helma haar openhartige, warme en energieke karakter zorgen ervoor dat het voor mij een groot plezier is om met Helma te mogen werken.”

Jannie Hartevelt, TEDxYouth@Amersfoort

 

 

Aanbieding: Het intakegesprek is gratis voor leden van de Ondernemersladder Soest.

De ondernemersladder is een echte aanwinst voor Soester(bergse) (startende) ondernemers. Elke ondernemer kan zich hierbij aansluiten

Naast dat ik met de organisatie van evenementen bezig ben voor Al Timone, organiseer ik bijeenkomsten en doe ik projectmatig werk voor de Ondernemersladder Soest. Ook zit ik in de evenementencommissie van Zaken Vrienden Soest.

Contactgegevens

Website           : https://www.altimone.nl
Email               : helma@altimone.nl
Mobiel             : 0623417013

LinkedIn / Facebook / Instagram / Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *