Wow! Wij helpen Nederland vooruit

In het najaar van 2017 zijn we gestart met de Ondernemersladder Soest. Ons doel is eenvoudig. Wij willen graag met, voor en door ondernemers werken aan de uitdaging: “hoe doe jij als ondernemer het morgen beter dan vandaag!”

En dat is gelukt! De eerste pilot is succesvol afgerond! Wat zijn wij trots dat wij een bijdrage hieraan hebben mogen leveren. Maar vooral zijn we trots op de Soester Ondernemers, zowel op de trainers en de getrainden. We hebben waardering voor hun inzet, motivatie en moed.

En onze pilot is niet onopgemerkt gebleven. De ING geeft met ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds ons, en andere, initiatieven een steuntje in de rug. Je kunt nu op ons initiatief stemmen en dan help je ons aan een donatie. Ga naar <deze link>.

Stem nu op ons

Wij hebben nl dringende behoefte aan een inspirerende broedplaats. Tijdens onze trainingen hebben we ontdekt dat aankomende en bestaande ondernemers behoefte hebben aan een plek om op dagelijkse basis samen te komen, van elkaar te leren, te (net)werken en te socialiseren. Een donatie van de ING zal dan ook ingezet worden om deze droom te verwezenlijken.

Mogen wij op uw stem rekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *