Is het Ondernemersladder Soest gelukt een goede plaats te bemachtigen?

Ondernemersladder Soest was genomineerd voor de donatie van de ING in het kader van “Help Nederland vooruit”. Zaterdag 10 maart was de bekendmaking van de donaties bij het ING-kantoor in Amersfoort. De spanning was te snijden. Halverwege de stemmingsronde kreeg Ondernemersladder Soest van de ING te horen dat zij een tweede plaats innamen. Nu met de bekendmaking was het dus extra spannend. Is de tweede plaats behouden gebleven, of is het zelfs de eerste plaats geworden?

Velen van u hebben gestemd op Ondernemersladder Soest. Daar zijn zij enorm blij mee en zij bedanken iedereen die haar of zijn stem heeft gegeven. Ondernemersladder Soest is echt op een trotse tweede plaats geëindigd. Met een mooie donatie keerden zij terug naar huis.

Ondernemersladder Soest feliciteert alle genomineerden, die met een mooie donatie huiswaarts zijn gekeerd. Waaronder Reanimatie Netwerk Amersfoort, twee gezinshuizen en Tuinen van verbinding.

Ondernemersladder Soest heeft dringend behoefte aan een inspirerende plek. Tijdens onze trainingen hebben we ontdekt dat aankomende en bestaande ondernemers behoefte hebben aan een plek om op dagelijkse basis samen te komen, van elkaar te leren, te (net)werken en te socialiseren. De donatie van de ING is dan ook een fantastische start voor het realiseren van deze droom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *