Officiële opening van het nieuwe pand

Vanaf 1 augustus zullen de eerste ondernemers het nieuwe pand aan Weteringpad 7 betrekken. Ondernemersladder zit hier al sinds 1 juli. We hebben al veel positieve reacties ontvangen en geloven er in dat dit pand zal bijdragen aan de groei van Ondernemersladder en de aangesloten leden.

Het is de bedoeling dat er in dit pand meerdere ondernemers die lid zijn van Ondernemersladder hun intrek gaan nemen. Het wordt  ontmoetingsplek voor ondernemers uit Soest en omstreken.

Voor alle ondernemers is het mogelijk om hier te komen flexwerken of sparren met een collega-ondernemer. Vind je dit interessant of wil je een kantoor – of vergaderruimte huren? Neem dan contact op met Ondernemersladder (06 11 01 03 44).

Er komt na de zomer nog een officiële opening, daar vertellen we je graag over in de volgende nieuwsbrief.

Social Media

Help ons om Ondernemersladder nog meer op de kaart te zetten. Zoals jullie misschien gemerkt hebben, zijn we inmiddels actiever geworden op LinkedIn, Facebook en Instagram. Hoe meer mensen ons gaan volgen, hoe beter. Ook voor de leden en hun bedrijf kan dit voordelig zijn. Zo gaan we bijvoorbeeld een voorstelrondje doen van onze leden en wat ze doen met hun bedrijf, zodat niet alleen Ondernemersladder meer bekijks krijgt, maar ook de leden!

Even voorstellen…

Dit is een nieuwe rubriek. Regelmatig zullen we jullie voorstellen aan onze leden. Leuk om van elkaar te weten wie wat doet en waarom je lid bent geworden van Ondernemersladder.

Christine Coenen geeft de aftrap!

Christine is vanaf het begin lid van Ondernemersladder en actief als trainer en klankbord voor een aantal leden.

Wie ben je en wat doe je?
Christine: Mijn naam is Christine Coenen. Ik noem mezelf ook wel de klantencommunicatie-koningin voor wie geen sprookjes wil verkopen! De zaken mooier voorstellen dan ze zijn, gladde verkooppraatjes zijn niet aan mij niet besteed. Ik geloof dat eerlijkheid het langste duurt, zeker in de verkoop! Sinds 2002 ben ik zelfstandig ondernemer. Voordat ik de stap zette naar het ondernemerschap heb ik jarenlang in binnen- en buitenland in de verkoop gewerkt.

Mijn bedrijf heet Have Fun In Sales. Dat is geen toeval. Mensen worden namelijk pas succesvol in verkopen als ze het ook echt leuk vinden! Ik vind het een geweldige uitdaging om mensen uit de weerstand te halen en ze te laten ervaren dat verkopen, en alles wat daarmee samenhangt, niets anders is dan het helpen van je klant!
Ik leer bedrijven en ondernemers in de zakelijke dienstverlening hoe ze op een open en eerlijke manier succesvolle verkoop- en klantgesprekken kunnen voeren. Dit resulteert in meer plezier, maar dus ook in meer klanten en meer omzet.
Ik woon al meer dan 20 jaar met veel plezier in Soest, maar je kunt nog steeds horen dat ik uit Brabant kom! De zachte G is een blijvertje! Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.havefuninsales.nl!

Waarom ben je lid geworden van Ondernemersladder Soest?
Christine: nog niet eerder was ik lid van een netwerkclub hier in Soest en omgeving. Ik was niet zo van de clubs puur en alleen om het netwerken. Ik netwerk eigenlijk iedere dag al. Dat gaat redelijk vanzelf bij mij. Maar de Ondernemersladder is anders. Zij hebben echt een actieve club voor ogen. Een club waar ondernemers elkaar helpen. Mij werd gevraagd om trainingen te geven op het gebied van verkoop, mijn expertise. Dat leek mij erg leuk en zinvol. Daarnaast vond ik het ook een prettig idee dat je samenwerkt met andere ondernemers uit de buurt. Dat je van elkaar leert. Daarin ben ik niet teleurgesteld.

Zo werd ik geïnspireerd door de DISC analyse die door Ondernemersladder wordt ingezet om startende ondernemers inzicht te geven in hun ondernemersprofiel. Dit heeft ertoe geleid dat ik een opleiding ben gaan volgen om me te certificeren voor DISC. Ik werk nu regelmatig met de DISC analyse en dit heeft weer geresulteerd in extra opdrachten. Ook heb ik een goede websitebouwer gevonden in de Ondernemersladder. We werken heel prettig samen en zullen straks ook een kantoor delen in het nieuwe pand! Hoe leuk is dat?
Verder vind ik het een mooie uitdaging om met andere leden de Ondernemersladder verder uit te bouwen en meer ondernemers te enthousiasmeren om lid te worden. Oftewel…om onze club te ‘verkopen’ aan andere ondernemers die behoefte hebben aan sparren, delen, leren en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Maak kennis met het kernteam

Wist je dat we een kernteam hebben dat zich actief bezig houdt met doelen stellen en vooral ook doelen realiseren binnen Ondernemersladder. We kunnen blijven praten en dromen, maar uiteindelijk moet er ook wat gebeuren! Daar zorgt het kernteam voor. Iedere maand komen ze bij elkaar voor overleg en worden de diverse doelen besproken en nieuwe doelen voor de volgende maand gemaakt. Zo houden we elkaar scherp en zorgen we ervoor dat doelen ook gehaald worden.

Wie zitten er in het Kernteam?
Vivianne Borger –  Blue Avocado WordPress Websites & Webshop
Matty de Roode –  CACHCA Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer

Stanley Neyndorff – GIC Consultancy & Business Counseling
Fardad Etemad – De Nieuwe Horizon Individuele begeleiding en Coaching

Annemiek Ramaekers – Innergize, Inspirator, innovator en veranderaar
Christine Coenen –  Have Fun In Sales

Bas de Haas – CCMD, Interim Projectleider
Marc Bannink – Lift2Move tilliften, plafondliften en andere 

Armand Trippaers – Maatschappelijk betrokken inwoner van Soest
Helma Starink – Al Timone, Eventmanager

Vivianne, Matty, Stanley, Fardad en Annemiek zitten ook in het bestuur van Ondernemersladder.