Regel je arbeidsongeschiktheid als ondernemer

Recent is er een nieuw pensioenakkoord gesloten, daarbij is onder andere afgesproken dat je binnenkort verplicht iets geregeld moet hebben voor arbeidsongeschiktheid.

SharePeople als innovatieve oplossing
Ondernemersladder heeft diverse mogelijkheden onderzocht voor een arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Wij zijn er inmiddels van overtuigd dat SharePeople een uitstekend aanbod heeft voor ZZP, starters en MKB.

DOE JE OOK MEE?
Ondernemersladder heeft laatst een bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met SharePeople. Wij ondersteunen van harte hun manier van het regelen van een vangnet bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Er is een mooie aanbieding gepresenteerd, maak hier snel gebruik van. De aanbieding is geldig tot 1 oktober.

Schrijf je in via onderstaande knop, met de kortingscode: OLADDER. Let op: de kortingscode geldt alleen als je donateur of (betalend) lid bent/wordt van Ondernemersladder.

De aanbieding als je (betalend) lid of donateur van Ondernemersladder bent of wordt:

  • € 50,- korting op het eenmalige inschrijfgeld.
  • Per inschrijving vervallen voor iedereen een maand de administratiekosten (normaal € 10,- per maand). Bijvoorbeeld: 50 deelnemers betekent 50 maanden geen administratiekosten. Dit is een voordeel van € 500,- per persoon!!!

Ben je nog geen lid bij Ondernemersladder, schrijf je dan snel in!

Aanmelden bij Ondernemersladder Inschrijven bij Sharepeople